Elektricien Apeldoorn logo

Privacybeleid

Verwerken van persoonsgegevens
Bij Elektricien Apeldoorn hechten wij veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Om deze reden verzamelen wij slechts de minimale hoeveelheid persoonlijke informatie die nodig is om u onze diensten te kunnen leveren. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden, tenzij dit uitdrukkelijk vereist is voor het leveren van onze diensten. Bovendien zijn we ons ervan bewust dat kinderen jonger dan 16 mogelijk onze website bezoeken en raden wij aan dat ouders betrokken zijn bij hun online activiteiten. Mocht u vermoeden dat wij onbedoeld persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan direct contact met ons op en wij zullen deze informatie verwijderen. U kunt er zeker van zijn dat uw privacy en die van uw kinderen bij ons in veilige handen zijn.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Bij elektricien-apeldoorn.com hechten we veel waarde aan de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens. Daarom verwerken wij geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens, zoals informatie over ras, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid of gezondheid. Dit betekent dat u bij ons met een gerust hart onze diensten kunt afnemen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw privacy. Wij zorgen ervoor dat al uw persoonlijke gegevens veilig worden behandeld en opgeslagen, zodat u zorgeloos kunt genieten van onze expertise en professionele service.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Bij Elektricien Apeldoorn zijn wij toegewijd aan het beschermen van de privacy van onze klanten. Wij verwerken uw persoonsgegevens enkel wanneer het noodzakelijk is voor het verwerken van uw betalingen en om u te kunnen voorzien van de best mogelijke service en dienstverlening. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van wijzigingen in onze diensten en om goederen en diensten bij u af te leveren. Deze persoonsgegevens worden verwerkt op basis van de grondslag ‘gerechtvaardigd belang’, om u te kunnen bedienen op een efficiënte en correcte wijze, en om onze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zoals beloofd. Wij doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren en te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en misbruik.

Geautomatiseerde besluitvorming
Bij elektricien-apeldoorn.com zijn wij ons bewust van de voordelen van geautomatiseerde besluitvorming, maar ook van de noodzaak om transparantie en verantwoordelijkheid te waarborgen. Daarom maken wij onze klanten bekend met onze gebruikte systemen en programma’s en de impact die deze op hen kunnen hebben. Onze werkwijze houdt in dat we de rechten en belangen van de klant op de voorgrond plaatsen en dat elke beslissing eerlijk en ethisch wordt genomen. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze op een efficiënte, maar eerlijke en transparante manier worden behandeld.

Bewaren van persoonsgegevens
Wij begrijpen dat uw persoonsgegevens belangrijk en vertrouwelijk zijn. Bij elektricien-apeldoorn.com zetten wij ons in voor de bescherming van uw privacy en persoonlijke gegevens. Om deze reden hanteren we zorgvuldige bewaartermijnen voor elke categorie persoonsgegevens. We bewaren uw persoonlijke gegevens slechts voor een beperkte periode volgens de wet- en regelgeving en voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. Na deze periode worden uw gegevens vernietigd. Als professionele elektriciens zijn wij toegewijd aan het beschermen van uw privacy en persoonlijke gegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden
Bij Elektricien Apeldoorn hanteren we een strikt beleid omtrent de bescherming van persoonsgegevens en privacy van onze klanten. Wij delen uitsluitend persoonsgegevens met derden als dit strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het leveren van producten of diensten door een derde partij. Hierbij garanderen wij dat alle persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gebruikt voor het beoogde doel. Daarnaast zijn wij wettelijk verplicht in sommige gevallen persoonsgegevens te delen met bijvoorbeeld overheidsinstanties, ook hierbij garanderen wij dat de persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gebruikt voor het beoogde doel. Bij Elektricien Apeldoorn staat de bescherming van uw persoonsgegevens en privacy hoog in het vaandel.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Bij elektricien-apeldoorn.com hechten we veel belang aan de bescherming van uw privacy. Om onze website optimaal te laten functioneren en u de beste gebruikerservaring te bieden, maken we gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Deze kleine tekstbestanden helpen ons om uw voorkeuren te onthouden en onze website te optimaliseren. Bovendien maken we gebruik van analytische cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website en deze te verbeteren. U kunt te allen tijde uw cookie-instellingen aanpassen of alle opgeslagen informatie verwijderen via uw browserinstellingen. Elektricien-apeldoorn.com beschermt uw privacy en zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

Inzien, aanpassen of verwijderen van gegevens
Op onze website elektricien-apeldoorn.com vinden we uw privacy erg belangrijk. Daarom hebben wij besloten om een aantal rechten te waarborgen met betrekking tot uw persoonsgegevens. Zo heeft u het recht om uw gegevens op te vragen, te laten wijzigen, te laten verwijderen of over te dragen. Wij raden u aan om bij uw verzoek een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Dit doen wij om uw privacy te beschermen. Wij streven ernaar om binnen vier weken op uw verzoek te reageren en zijn altijd bereid om u verder te helpen. Mocht u toch nog vragen hebben of zich onrechtvaardig behandeld voelen, dan kunt u een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens indienen.

Beveiligen van persoonsgegevens
Bij Elektricien Apeldoorn hechten we veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Daarom hebben we strikte maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en niet in verkeerde handen vallen. We gebruiken moderne beveiligingstechnologieën en al onze medewerkers zijn getraind in de geldende privacywetgeving. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt en alleen geautoriseerde personeelsleden hebben toegang tot uw informatie. Mocht er onverhoopt sprake zijn van misbruik of onbevoegde toegang, dan staan we altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Uw privacy, onze prioriteit.

Werkgebied van onze elektriciens in Den haag en omstreken: